browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Zomervakantie

Posted by on 31 juli 2017

Tja, het is nu en beetje bananentijd, geen spannende offroad nieuwtjes, even helemaal niets. Tijd om het er zelf ook eens van te nemen en er met auto/daktent op uit te trekken. Vanaf half augustus gaan we weer op pad om mooie foto’s en verslagen temaken. Dit jaar is dat Wings and Wheels in Ursul (B) en na dit mega event staat de agenda weer vol met NK’s en andere wedstrijden. De volledige verslagen vind je op terrein.nu
Ik wens iedereen nog een prettige vakantie, tot ziens!

Comments are closed.