browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Over ons

Op deze site zijn beperkte selecties van foto’s te vinden, gemaakt tijdens de wedstrijden voor de Nederlandse NK offroad sporten als ORR (Off Road Racing), Trial en Challenge. Verder kom je verslagen tegen van zowel offroad clubevenementen als internationale offroad evenementen. Martin Brink en Jan Houtkoop wensen je veel kijkplezier in de albums! Foto’s zijn te bestellen als grotere bestanden of als afdruk via het mailadres info@steephilltracks.com Tevens bestaat de mogelijkheid om een persoonlijk fotoalbum te laten maken met foto’s van jou, je auto en indien van toepassing je copilot. Zoek je een specifieke (auto)foto tijdens een door jou bezocht evenement waarbij een van ons is geweest, en je kunt deze niet vinden in het getoonde album, stuur dan een mail met zoveel mogelijk gegevens van de auto als merk, model, kleur, eventueel startnummer etc. We zullen dan in ons archief duiken of we de auto/situatie vast hebben gelegd.
Voor alle actualiteiten op Offroad gebied, autonieuws, rally/evenementen agenda en verslag van de recente rally’s, kijk op www.terrein.nu
Heel veel foto’s op onze fotosite www.steephilltracks.com
Heb je zelf iets te melden over een evenement en heb je ook foto’s gemaakt? Stuur dan een mailtje naar jan@steephilltracks.com. We kijken dan of er ruimte is om een en ander te plaatsen. Voorbehoud: teksten met ongepaste inhoud worden niet gepubliceed, foto’s met aanstootgevende afbeeldingen worden eenveneens niet geplaatst. Tevens behouden ons het recht voor om teksten in te korten.


Comments are closed.